Qui som

La passió per la música que ens ha unit al llarg de la trajectòria com a Conjunt Atria s'ha sumat a les nostres experiències i inquietuds individuals. Aquesta nova plataforma obrirà nous comins i projectes compartits al voltant del potencial formador i transformador de la música.

Carla Rovirosa
Guillem Cabré
Júlia Santos

Carla Rovirosa, violoncel

Especialitzada en interpretació històrica i en pedagogia de la música i el moviment. Compagino la meva vida com a violoncel·lista amb la docència. M’interessa la pedagogia Waldorf i la música com a eina de sensibilització social.

Guillem Cabré, violí i viola

La música de cambra és la meva passió. A més de les diferents formacions que integro, m’he especialitzat en la pedagogia de grup i conjunts. Combino la feina de professor al Centre Professional del Conservatori del Liceu amb la de gestió cultural com a director gerent de Camerata XXI Fundació Privada.

Júlia Santos, flauta travessera

La passió per la pedagogia i la interpretació musical m’ha portat a formar-me en aquests àmbits. Actualment sóc professora de flauta al Centre Professional del Conservatori del Liceu i del Conservatori de Terrassa, del qual també sóc membre de l’equip directiu, i integrant de diverses formacions i conjunts.